top of page

FURBO EDUCATION

Voor huiswerkhulp afgestemd op jóu

Visie

Wat is Furbo Education

Furbo Education is een bedrijf dat zich inzet om de schoolprestaties van leerlingen te verbeteren door hen te wijzen op het juiste gebruik van vakoverschrijdende vaardigheden in verschillende contexten. Furbo Education legt nadruk op het verbeteren en het bewustzijn van vakoverschrijdende vaardigheden. Wij geloven dat het verbeteren van deze vaardigheden leidt tot een verbering van de schoolprestaties van de leerlingen.

calculator-g6f56319f6_1920.jpg

Vakoverschrijdende vaardigheden

Vakoverschrijdende vaardigheden zijn vaardigheden die leerlingen kunnen toepassen over het gehele curriculum. Een verbetering van deze vaardigheden betekent dat de leerling in staat zal zijn om beter te presteren in ieder vakgebied. Wij erkennen 8 verschillende vaardigheden die wij centraal stellen in onze werkwijze. We verwijzen bij iedere les naar het belang van de vakoverschrijdende vaardigheden en maken leerlingen bewust van het bestaan hiervan en het belang om deze vaardigheden te ontwikkelen voor hun eigen ontwikkeling.

Werken met financiële documenten
school-5975929.jpg

Naschoolse lessen

Furbo Education biedt naschoolse lessen aan die leerlingen vrijwillig kunnen volgen. we zullen met deze leerlingen eindexamens behandelen op een manier waarop zij gebruik moeten maken van de vakoverschrijdende vaardigheden. Lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 10 personen.

Een les zal bestaan uit een korte herhaling van theorie en het behandelen van eindexamensommen. De constante verwijzing naar de vakoverschrijdende vaardigheden is wat deze aanpak moet onderscheiden van andere methoden.

Toegang tot educatief platform

Buiten de naschoolse lessen biedt Furbo Education ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het online platform. . Leerlingen kunnen ten alle tijden een vraag stellen op het platform. wij zullen deze vraag dan zo snel mogelijk op een gepaste manier met de leerling behandelen. Afhankelijk van de vraag kan de vraag via een bericht beantwoord worden, maar als de vraag een uitleg vereist in de vorm van een uitgewerkte opdracht of een online toelichting via teams, dan zullen we de vraag op één van deze manieren met de leerling behandelen.

virtual-coworkers-3382503_1920.jpg

Furbo Klassen

Een functie die ondersteunend werkt aan de naschoolse lessen is de functie op het online platform om klassen aan te maken. De groepjes van maximaal 10 personen worden toegevoegd aan een klas. In deze klas worden vervolgens aantekeningen en bestanden gedeeld die in de les behandeld zijn. Omdat de insteek is om elke groep van meerdere lessen te voorzien zal via de klassen functie op de website met de leerlingen worden gecommuniceerd over wat van hen verwacht wordt om het maximale uit de lessen te kunnen halen.

Klaslokaal op basisschool

“Furbo Education zet zich in om de schoolprestaties van leerlingen te verbeteren door hen te wijzen op het juiste gebruik van vakoverschrijdende vaardigheden in verschillende contexten”

bottom of page